Політика конфіденційності

Ваша конфіденційність дуже важлива для нас. Ми хочемо, щоб ваше перебування на нашому сайті було максимально приємним та безпечним. 

Інформація, надана вами, є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

  • Ми запитуємо ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення вашого замовлення і надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрації в особистому кабінеті клієнта, участі в рекламних активностях компанії Wonders.
  • Ваші персональні дані обробляються компанією Wonders виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, відповідно до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов'язані із захистом персональних даних, зберігаються, обробляються і використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між вами і компанією Wonders. Усі правовідносини, пов'язані з обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.
  • Надаючи свої персональні дані на сайті інтернет-магазину при реєстрації або оформленні замовлення, покупець надає продавцеві свою добровільну згоду на обробку, використання (у тому числі і передачу) своїх персональних даних, а також вчинення інших дій, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», без обмеження терміну дії такої згоди.
  • Продавець зобов'язується не розголошувати отриману від покупця інформацію. Не вважається порушенням надання продавцем інформації контрагентам і третім особам, що діють на підставі договору з продавцем, в тому числі і для виконання зобов'язань перед покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами чинного законодавства України.


Ви висловлюєте згоду на обробку Ваших персональних даних в такий спосіб:

  • при здійсненні (підтвердження) вами замовлення на сайті wonders.in.ua, тобто при придбанні товарів і/або послуг.
  • при реєстрації в особистому кабінеті клієнта на сайті wonders.in.ua,
  • за участю в рекламних активностях компанії Wonders відповідно до правил проведення таких заходів. Такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним і узгоджується компанією Wonders і клієнтом (споживачем) і/або доводиться до відома клієнта (споживача).


Компанія Wonders гарантує, що персональні дані будуть зберігатися і оброблятися у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Компанія використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас і наші можливості, щоб Ви отримали кращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватися нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) і отримання Вами всіх файлів cookie, і нашу можливість відправляти Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого пристрою.